Stichting Friends4Dogs
hulp voor honden in nood
 
 
 

Hond vermist in Noord- of Midden-Limburg? Loslopende hond gezien? Laat het ons weten!


Stichting Friends4Dogs

Wij zijn Stichting Friends4Dogs en door onze grote passie voor honden en met name honden in nood zetten we ons geheel kostenloos en belangenloos in voor hen. Dat doen we op twee manieren:

Vrijwel dagelijks zijn we bezig met het bieden van hulp aan vermiste en loslopende honden en hun baasjes. Dit doen we door acties zoals:

- Flyers maken en verspreiden

- Zoektochten opzetten

- Het inzetten van materiaal zoals vangkooien, camera's en nachtkijkers

- Het inzetten van speurhonden

- Alle 'administratieve' zaken die hierbij komen kijken, zoals het aanmelden bij diverse instanties

Omdat we een kleine stichting zijn, beperken we ons met deze taken tot Venlo en alles wat binnen een straal van 25 km van Venlo ligt.


Daarnaast bieden we ook hulp aan straathonden in het buitenland. We doen daar vrijwilligerswerk gedurende een aantal weken per jaar en daarnaast verzamelen we voortdurend spullen voor de opvangcentra.

Om dit alles te kunnen doen zijn we afhankelijk van donaties. We kunnen veel spullen gebruiken, zoals leibanden, halsbanden, hard plastic manden, speeltjes, voer, snoepjes, jasjes enzovoorts. We komen dit graag bij je ophalen! Stuur ons een berichtje om een afspraak te maken.

Donaties in de vorm van geld zijn ook meer dan welkom. Van dit geld kunnen we materiaal aanschaffen voor de hulp bij vermiste of loslopende honden en de opvangcentra ondersteunen bij de aanschaf van medicatie of het uitvoeren van operaties. Momenteel sparen we voor een praktisch uitrukvoertuig. Doneren kan door een bedrag over te maken via: